call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Недостаци камених обложених челичних кровова

Недостаци камених обложених челичних кровова

Челични кровни систем од камена обложени су одличном опцијом за дуготрајан кров импресивног изгледа. Предлагање врхунског дизајна перформанси и инжењерског дизајна је оно што су свеобухватне камене облоге од челика. Производи од камена обложени челик су јединствени.

Недостатак производње и дистрибуције челичне кровне конструкције од камених облога у Катару

камена облога од металне кровне плоче .пнг


Величина: 1335 * 420мм

Важећа величина: 1280 * 380мм

Дебљина челичне плоче: 0.4мм (0.45мм 0.5мм)

Углавном боја кровног покривача од нехрђајућег челика обложеног каменом

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Материјали од челичног кровног премаза од камена

Материјали који се користе у кровном покривачу од нехрђајућег челика обложени каменом укључују кровне отворе, трептају за цевоводе, отворе за гребен и заштиту од олука. Све се могу направити од нерђајућег челика од камена. У грађевинарству ће бити потребни и остали материјали, као што су покривачи за грабље, траке стартера, долине, заптивне масе и прикључци.

материјал од камених облога од металне кровне плочице .јпг

Недостаци камене обложене челичне кровне конструкције

Постоји неколико недостатака за челичне кровове од камених облога. Повремени трошкови су више него регуларни асфалтни кров. Природни камен може да створи неусаглашеност боја. Панели се преклапају и не мешају, што може створити проблеме ако се прође снег, киша или ветар. Ова врста кровова користи изложене елементе за причвршћивање, који могу стати у времену због излагања водама или влаге у замку. Системи типа летвица су склони влаги и кондензацији, која могу да губе у времену. Шипови од камена обложени су донекле нови; ни сваки инсталатер крова не може знати како да их исправно инсталира.

Суштина је да, иако је челични кровни слој од камених облога прилично нови, користи далеко превазилазе недостатке. Иако су финансије и буџет употријебљени с челичним кровом, то је бољи избор за градитеље који имају додатни новац за уградњу ове врсте крова. Челични кровови од камена обложени ће тестом времена и далеко надвишеним асфалтним шиндром или јефтинијим методама кровишта. Ако се уграђује кућиште или кровни кров, има јаку вриједност препродаје, онда је ово добра опција. То је један од најдужих трајних, најтрајнијих кровних система на тржишту данас.

Због отпорности на атмосферске утицаје, елементи и практично непостојећи трошкови одржавања, челични кровни премаз од камена је оптималан избор за скоро сваку зграду која омогућава путницима да већ дуго времена остану у свом дому. Они који планирају продати свој дом у блиској будућности можда неће желети да улажу у ову врсту крова, само зато што неће бити око да виде повратак у својој инвестицији или да надокнађују трошкове крова када се кућа прода.

stone coated metal roof tiles projects in China .jpgHot Tags: недостатке челичних кровова од камена облога, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, велепродаја, куповина, јефтина, ниска цена, производи
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд