call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Zakucaj / Zajebi slikoviti kameni plastificiranog čelika crep

EKSER, nova sunca SCREWAll pribor su ne-zapaljiv, sprečavanje insekata i sneg infiltracija, lako se instalira i dok je pod uslovom da je trajnost i dug od kamena presvučene čelični krovni sistem. TH

Zgrada Dalijana za novi sunca materijal Co., Ltd je jedan od vodećih Kina ekser Krov pločica proizvođača i dobavljača, i takođe smo profesionalni kompanija i fabrika, dobrodošli da kupim niskoj ceni vijak, boja oprema za krovove, slikoviti krov, slikoviti kamen presvučene čelične crep i veleprodaje jeftine proizvode od nas.


ZAKUCAJ / ZAJEBI crepa slikoviti kameni plastificiranog čelika

Pribor za sve nove sunca su ne-zapaljiv, sprečavanje insekata i sneg infiltracija, lako se instalira i dok je pod uslovom da je trajnost i dug od kamena presvučene čelični krovni sistem.Ekseri / vijci se može koristiti u drvena struktura i čelične konstrukcije.

Ekser, ili vijak ili vijak, je vrsta fiksator, obično od metala, a odlikuje spiralni greben, poznat kao muški nit (eksterni nit) ili samo nit, obmotana oko valjka. Neki navoji su dizajnirani da se pari sa komplementarne nit, poznat kao žena nit (unutrašnja nit), često u obliku orah ili objekat koji ima unutrašnja nit formirana u nju. Druge navoji su dizajnirani da ubacim mekša materijala kao što je umetnuta u kresanju spiralni groove. Najčešća upotreba vijci su zajedno držati objekte, kao i za pozicioniranje objekata.
Zakucaj / Zajebi slikoviti kameni plastificiranog čelika crep

Hot Tags: Zakucaj crep vijak, boja krovovima, slikoviti krov, slikoviti kameni plastificiranog čelika crep, Kina, proizvođača 'Dobavljači', fabrika, firma, veleprodaje, kupi, jeftino, niska cena, proizvodi
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд