call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Каменова обложена шиндре

Челична керамичка плочица обложена каменом користи се пројектима за кровиште у многим врстама стилова и структура као што су дрвене, челичне и бетонске конструкције. Такође, користи се пројектима за промену равног крова на покривени кров постојећих зграда, реформи старих кровова и украшавање део зграда, итд.

камена обложена шиндре

Guered roof tiles factory .jpg

Величина: 1320 * 420мм

Важећа величина: 1270 * 380мм

Дебљина челичне плоче: 0.4мм (0.45мм 0.5мм)

Углавном боји камених премазаних шиндра

Боја картице камених облога кровних плоча .јпг

Компонента од шљунковитих премаза од камена

Акрилни слој за застакљивање - Да би се обезбедио завршетак сјајног сјаја, побољшати чврстоћу везивања грбова и спречити кишницу која пролази кроз доњи слој.

Обојени камени слој - Да би заштитили плочице од ултраљубичастих зрака, смањите буку до кише и побољшајте декоративни ефекат.

Акрилни адхезивни слој - Причврстити камене плочице на Галвалуме челични лим и заштитити лист.

Заштитни слој - За заштиту Галвалуме-а, побољшати отпорност на корозију и адхезију.

Подлога од алуминијума и цинка (Галвалуме премаз) - За уштеду енергије и продужење животног вијека производа услед високе брзине рефлектујуће брзине и корозивне отпорности премаза.

Челични слој од лима - Челични лим са високом снагом.

Подлога од алуминијума и цинка (Галвалуме премаз) - За уштеду енергије и продужење животног вијека производа услед високе брзине рефлектујуће брзине и корозивне отпорности премаза.

Заштитни слој - За заштиту Галвалуме-а, побољшати отпорност на корозију и адхезију.

материјал од камених облога од металне кровне плочице .јпг

Недостаци камена обложене шиндре

Постоји неколико недостатака за челичне кровове од камених облога. Повремени трошкови су више него регуларни асфалтни кров. Природни камен може да створи неусаглашеност боја. Панели се преклапају и не мешају, што може створити проблеме ако се прође снег, киша или ветар. Ова врста кровова користи изложене елементе за причвршћивање, који могу стати у времену због излагања водама или влаге у замку. Системи типа летвица су склони влаги и кондензацији, која могу да губе у времену. Шипови од камена обложени су донекле нови; ни сваки инсталатер крова не може знати како да их исправно инсталира.

Суштина је да, иако је челични кровни слој од камених облога прилично нови, користи далеко превазилазе недостатке. Иако су финансије и буџет употријебљени са челичним кровом, то је бољи избор за градитеље који имају додатни новац за уградњу ове врсте крова. Челични кровови од камена обложени ће тестом времена и далеко надвишеним асфалтним шиндром или јефтинијим методама кровишта. Ако се уграђује кућиште или кровни кров, има јаку вриједност препродаје, онда је ово добра опција. То је један од најдужих трајних, најтрајнијих кровних система на тржишту данас.

stone coated shingles .jpg

stone coatede shingles .jpg

Hot Tags: камена обложена шиндре, кровне шиндре, металне кровне шиндре, шиндре
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
© Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд